Kommende arrangementer

Herunder kan du se, når der sker

spændende ting på Mejeriet. 

      Live-musik med Mads Toghøj

                            og

                  Tapas-hygge

Vi håber på endnu en hyggelig aften i den gamle Skummesal, denne gang med musikeren Mads Toghøj. 


Dato: 22. marts 2024

Tidspunkt: kl 18.30 - Dørene åbnes

                         Kl 19.00 - Tapas og hygge

                         kl 20.00 - Musikken starter

Pris: Tapas + en øl/vand + entre = 175 kr

           Entre alene = 75 kr


Bestil tapastallerken på forhånd

Hvis du ønsker tapas, skal du sende en sms med dit navn og antal portioner til 60103553 senest d. 19. marts.

Du er naturligvis også velkommen til bare at komme til musikken.


Mads Toghøj 25 år på landevejen

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og har spillet musik siden 1997, så det er foreløbigt blevet til godt og vel 25 år på landevejen. Mads har de sidste 10 år været bosat på Sydfyn. Han har udgivet fem albums. Nostalgi (1999) covers og enkelte egne sange, Alley of Faith (2012), som blev indspillet i Nashville med blandt andet nogle af Elvis Presleys gamle garvede musikere og korsangere. Derefter kom de to danske albums Rødder (2017) og Kig op (2020). I 2022 udgav Mads endnu et album på engelsk nemlig ”Speed it down”, hvor man blandt andet kunne finde to duetter med Tamra Rosanes og Julie Berthelsen.

Mads´s morfar var visesangeren Fisker Thomas, som storhittede med ”Fra Halifax til Spanien” i slutningen af 70`erne. I starten spillede Mads mest coversange i  rock´n´roll, blues og countrystilen, men som årene er gået og Mads har fået skrevet flere sange og udgivet flere plader, er stilen blevet lidt mere vise, roots og countryagtig, og for det meste kun egne sange, hvis stil er meget inspireret af et mix af de gode gamle old Scholl stilarter, som han har været dybt inspireret af siden han som 11 årig gik på opdagelse i sin fars vinylsamling, som mest var country og rockplader fra 50´erne, 60´erne og 70´erne og den skotsk, irske, amerikanske og ikke mindst nordiske vise- og folkemusiktradition, som han har fået ind med modermælken i Skagen.

Mads skriver mest om det nære og det dybe, og sangene er tit meget personlige, men alle kan referere til dem! Der er sange til fordybelse og eftertanke, og så er der selvfølgelig også bare nogle, hvor der er fest! Mads en rigtig storyteller og songwriter og skriver sange på både engelsk og dansk. Selv om Mads´s musik ikke kan betegnes som dansktop musik, er det alligevel lykkedes ham at få en del hits på dansktoppen med de to danske albums. Blandt andet sangene: Lysets land, Slip hestene løs og senest Lilla Lupin.

Repertoiret består hovedsageligt af sangene fra Mads Toghøjs fire albums med egne sange, Alley of faith, Rødder og Kig op, og det spritnye album ”Speed it down”. Mads  har en stor forkærlighed for den amerikanske rock, blues, folk og country musikken, særligt fra 50´erne, 60`erne og 70`erne og mon ikke han finder en sang eller to fra den skuffe også i løbet af koncerten.Live-musik

Elsa Jean McTaggart

Torsdag d. 10/10-2024

Mere info senere. 

Læs mere om musikken her:

https://music-info.elsa-jean-mctaggart.com/Home/


Dato: 16. november 2024

Tid: 10.00 - 16.00


Hvad venter dig:

- Unikke håndlavede gaver

- Kreative kunsthåndværkere

- Mulighed for at købe øl, vand, kaffe og lidt godt til ganen

Tag med til et magisk kunsthåndværkermarked på Børglum Mejeri Hotel B&B og i samarbejde med Børglum Forsamlingshus. 

Find de perfekte gaver til dine kære - alt lavet med kærlighed 

Kunsthåndværker- og julemarked i Den Gamle Skummesal

unsplash