Attraktioner


Efter en god nats søvn lægger vores skønne omgivelser op til gode oplevelser


Måske man vil starte med en lille spadseretur til Børglum Kloster fra det 12. århundrede. Klostret er bl.a kendt fra julekalenderen 2011. Ellers findes der et hav af andre seværdigheder inden for få minutters kørsel. Man kan nå mange af dem ved at hoppe på en af hotellets cykler. Det er oplagt at besøge Løkken med dens berømte strand,  et mylder af liv, og utallige spise- og shoppingmuligheder. Fyret ved Rubjerg Knude, kunstnerbyen Lønstrup, samt Engelund-samlingen i Kunstbygningen i Vrå er også et besøg værd. Der er mulighed for at spille golf på flere forskellige nærliggende baner. På vejen til de forskellige attraktioner vil man nyde det danske sommerlandskab; de mange smalle veje der bugter sig mellem farverige marker, små landsbyer, og det græssende kvæg,

Inden for en halv til en hel times kørsel i bil findes der så mange attraktioner, at det er umuligt at nævne dem alle her. Men storbyen Aalborg med dens væld af aktiviteter og attraktioner, berømte Skagen på Nordjyllands spids, Hirtshals med Nordsø Oceanarium. Fårup Sommerland og Ørnereservatet i Bindslev er helt oplagte mål for bare at nævne ganske få af valgmulighederne.

Når mørket falder på er der rig mulighed for at deltage i nattelivets festligheder f.eks. i Løkken. Men er man mere til at slappe lidt af, kan man komme hjem og hygge sig på hotelværelset, eller måske hilse på de andre gæster i hotellets bar eller gårdhaven, som om aftenen vil være et oplagt samlingspunkt for at dele dagens oplevelser. Der er mulighed for at spille et spil kort, brætspil eller læse en bog; alle fornøjelser som bliver stillet gratis til rådighed..